Om Mig

Jeg hedder Anette og arbejder til hverdag med forskning og udvikling af nye lægemidler. Jeg er forlovet og har selv 2 børn og er heldig også at have fået 2 bonus børn.

Jeg er meget empatisk og det interesserer mig, at gøre en forskel for mennesker. Jeg har haft stor gavn af min videnskabelige viden, når jeg har taget mine uddannelser inden for :

  • Wellness massage
  • Reiki healing 1. og 2. grad
  • Baby terapi
  • Access Bars

Jeg har oplevet gavnlig effekt af mine behandlinger. Det har givet ro og velvære hos både babyer, børn og voksne. Klienter med kroniske smerter responderer også godt på behandling. Jeg har lindret hovedpine efter hjernerystelse, mindsket spasmer og muskelsmerter ved sclerose, færre ticks og tvangstanker ved OCD, øget baby mobilitet og afhjulpet fordøjelses problemer og uro hos babyer, mindsket stress symptomer og søvnbesvær mm.

Jeg kender mine begrænsninger og vil til enhver tid henvise dig til egen læge eller andre dygtige professionelle behandlere, hvis jeg oplever noget jeg ikke er “klædt på til”.

Jeg tilbyder 20 % til alle medlemmer af HSP foreningen. Jeg har haft stor effekt med mine behandlinger af særligt sensitive (børn, unge og voksne). Se mere på HSP´s hjemmeside og tag testen for, om du er særligt sensitiv http://www.hsp-foreningen.dk

Wellness massage og Reiki healing