Særligt sensitive

Ca. 15-20 % mennesker er født med et nervesystem, der er ekstra modtageligt for stimuli. Sensitiviten er genetisk bestemt (bla. korte versioner af genet 5HTT) og kan være en fordel da man er sanse stærk, men det kan også give udfordringer i en travl hverdag. Det sensitive nervesystem arbejder på højtryk for at bearbejde dagens indtryk og det risikerer derfor jævnligt at blive overbelastet. Dette kan bla. føles som udmattelse, irritabilitet, stresssymptomer eller “overreaktioner”.

Sensitive kan overstimuleres af lys, lyde, lugte, samt andres og egne tanker og følelser. For at undgå stresstilstande er det af stor betydning, at særligt sensitive lærer at navigere og kende deres måder at begrænse overstimulering. Dette kan f.eks. opnås ved hyppige små pauser, mindfullness og gåture i naturen.

Som i mine andre behandlinger, skræddersyes behandlingerne alt efter klientens behov, som kan være dags afhængigt. Da særligt sensitive tager nemmere imod Reiki healing og massage, tilbyder jeg max 60 min behandling for at undgå overstimulering. Jeg har erfaret at mine Reiki healing behandlinger og blide massage teknikker, afhjælper et stresset nervesystem og at det giver sindsro og afslapning, så kroppen bliver et rart sted at være.

Behandlinger (Forårstilbud)

  • Reiki healing 30 min 250 kr ( 3 x 30 min 600 kr)
  • Reiki healing 60 min 500 kr (3 x 60 min 1200 kr)

Jeg tilbyder 20 % til alle medlemmer af HSP foreningen

http://www.hsp-foreningen.dk

Wellness massage og Reiki healing